EMDR-supervisie

Het supervisiebeoordelingsformulier van de VEN vormt de basis van de EMDR-supervisie. Het is meer competentie gestuurd van karakter dan u mogelijk bent gewend, omdat het belangrijk is dat u de methode goed beheerst. Dit formulier is te downloaden op de website van de VEN www.emdr.nl. Hiernaast kunnen ook andere supervisie vragen aan bod komen. De supervisie gebeurt met  behulp van het met elkaar bekijken van meerdere video opnamen van eigen cliënten. U mag dus meerdere casussen gebruiken om de verschillende vaardigheden te laten zien. Het is verstandig om het meest recente basisprotocol te gebruiken dat ieder jaar verschijnt op de website van de VEN en kunt downloaden als u lid bent van de vereniging of kunt opvragen bij het secretariaat. Een afgetekend supervisie formulier voor het geldende traject (na de basistraining of na de vervolgtraining) is noodzakelijke voorwaarde om deel te nemen aan de vervolgtraining of om te kunnen registreren tot EMDR Europe practitioner.

Supervisie over het basisprotocol vergt over het algemeen 3 tot 5 supervisiesessies. Voor het practitionerschap moet u meer vaardigheden kunnen aantonen. De ervaring leert dat men hiervoor tussen de 5 en 10 supervisiesessies kwijt is.

Ik ben zowel EMDR-supervisor Kind en Jeugd als Volwassenen

Supervisie tarief: 100 Euro per uur exclusief voorbereiding indien nodig

Groepssupervisie (2 personen) 170 Euro voor 1,5 uur (85 Euro p.p.)

Locatie supervisie: Amstelveen of op locatie van de instelling bij meerdere supervisanten van één instelling. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tel: 06-40297654

Mail: karenvanzon@xs4all.nl